dinsdag, september 09, 2003

Beeldmateriaal (3), (4) en (5)
Chateau de Perreux is een fantastisch kasteel met fantastische eigenaars. Eric en Rodolphe, een geweldig koppel, hebben voor ons gezorgd als twee vaders en moeders tegelijk. Een groot stuk van de crew logeerde in dit kasteel en de avonden dat we na alweer een lange draaidag toekwamen bij Eric en Rodolphe, waren iedere keer weer 'thuiskomen'. Het is onwaarschijnlijk moeilijk om uit te leggen hoe ze ons een gevoel van 'thuis' gaven, maar ze deden het en als je vier weken van huis weg bent, is dat ongelooflijk waardevol.



In dit salonnetje was het heerlijk 'maan kijken'. We waren zelden overdag op 'onze Perreux', en we kwamen meestal pas 's nachts weer thuis, maar op dat moment was het heerlijk toeven in het salonnetje, met een goeie frisse witte loire-wijn, goed gezelschap, en een waanzinnig mooi zicht op sterren en maan.




Zooooo mooi, zoooo fleurig en zoooo veel. Velden en velden vol, iedere dag weer werd ik vrolijk van het zien van al dat moois. Ik zou het nog jammer gaan vinden dat de draaidagen voorbij zijn... Ja, het was hard werken, maar het was ook gewoon een fijne tijd.



0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage